Tots som iguals.

Hola senyor President:
Volem comunicar-te a través d’aquesta carta que tots nosaltres i tots vosaltres hem de ser més solidaris i més persones, perquè aquestes persones que són migrants no ho fan perquè volen, simplement volen sobreviure i tenir un futur millor, per a ells i pels ses familiars. Estan fugint de la guerra i tots farien el que ells fan.

Tots els immigrants tenen dificultats per aconseguir l’asil i problemes d’adaptació perquè la gent no ha evolucionat ni ha obert la ment el suficient per acollir als immigrants. 
En els seus països d’origen no tenen possibilitats de viure ni de sobreviure, perquè hi han guerres i moltes injustícies per a les dones i els nens i nenes petites. No estem d’acord amb aquestes injustícies.

· Hem de prevenir els conflictes, la inestabilitat política i econòmica, les violacions dels drets humans, la pobresa i atendre les necessitats humanitàries urgents.
· Establir ves segures pels migrants perquè no sigui perillós per a ells.
· Hem de enfortir la solidaritat i la responsabilitat interna a través de les escoles, els mitjans de comunicació, etc…
· I per últim hem de reforçar l’educació així la gent podrà obrir la ment per comprendre als migrants i tractar-los de manera correcta.

Gràcies per la vostra atenció.