Per què viatgem i ens movem?

Viatgem i ens movem per conèixer cultures, altres formes de viure, etc. Però hi ha gent que no viatja per gust, sinó que ho fan per necessitat, ja sigui la fam, la guerra, el treball… No tots tenim la mateixa sort per poder desplaçar-nos lliurement. Hi ha gent que es veu obligada a anar-se’n del seu país, o inclòs gent que ha de fer-ho i no pot per problemes econòmics.

El vídeo es titula així perquè hi ha persones que creuen que la gent migra per invaïr altres països, però no es així; la gran majoría ho fan per necessitat.

Un visat és una validació d’un document per l’autoritat per verificar que ho ha autoriztat. Serveix per un ciutadà extranger que vol entrar o permanèixer en aquest país que fa la validació.
Les polítiques migratòries són les reglamentacions que implanten els goberns durant les persones que volen entrar a un país per quedar-se a treballar i a viure.
Els permisos de residència, de treball o d’estudis, són uns permisos que necessiten els extrangers per poder viure, treballar o estudiar en un altre país que no sigui el seu.
Ens ha sorprés molt la gent que no vol als immigrants i els repudia, ja que també són persones i han de ser tractades igual.