Activitat que volem organitzar a l’Institut Jaume Mimó

IES JAUME MIMÓ

ACTIVITAT FINAL CONNECTANT MONS 2015

Per tal de donar a conèixer l’activitat desenvolupada durant dos mesos per l’alumnat de l’optativa d’Educació per a la Pau sobre els drets socials, la seva importància i la poca reprercussió que té entre la majoria de la població el seu incompliment ens hem proposat participar en la diada de Sant Jordi d’enguany elaborant  tres grans plafons que estaran penjats en el vestíbul d’entrada del nostre institut.

En el primer panel recordaríem breument quina és la història dels drets socials, tot partint dels drets humans, aprofitant la informació  paral-lela al Connectant.

En el segon ampliaríem les notícies sobre casos de conculcació d’aquests drets tan a casa nostra com en diferents parts del món.

En el tercer reuniríem exemples d’ONG que treballen en la defensa i ampliació d’aquests drets. Aquí aprofitarem la tasca feta durant el curs per altres grups d’alumnes, molt especialmente els altres que han passat per l’optativa i aquells de primer, segon i quart que estan fent l’assignatura de Religió.